Metoda teknis inovatif rengat batré litium kuat manajemén siklus hirup pinuh

2022/04/08

Panulis: Iflowpower -Portabel Power Station Supplier

Dina awal taun 2020, mobil listrik 100-jalma bakal mingpin, digabungkeun sareng sajumlah organisasi sapertos perusahaan sareng lembaga, akademi sareng lembaga riset, ngadegkeun Pusat Inovasi Gabungan Dinamis Lithium Ion Batre Full Lifecycle (saterusna disebut batré). puseur). Puseur batré bakal difokuskeun palaksanaan proyék démo jeung promosi mékanisme manajemén, upgrades téhnologi, model anyar (model bisnis jeung pola promosi) patali batré litium-ion dinamis. Puseur batré bakal ngagunakeun saratus jalma dina kakuatan tina kandaraan listrik, kalayan rojongan ti Unit, batré, batré, ngecas tihang, asuransi, mobil kadua leungeun, data badag, grid kakuatan, daur ulang batré, jsb.

Diagnosis kaséhatan batré, assessment nilai, ngembangkeun standar, rojongan kawijakan, manajemén batré, jsb Integritas data tina batré litium-ion dinamis bakal langsung mangaruhan harga assessment asset batré Jeung ngembangkeun industri wahana énergi anyar, pamakéan sarta nilai data batré bakal terus ningkat. Ayeuna, batré litium-ion kuat data lifecycle pinuh umumna dina bentuk pulo katutup, teu bisa interconnect, teu bisa ngahontal assessment akurat aset batré litium-ion kakuatan, anu dina gilirannana hinders utilization tangga, finansial, asuransi. jeung mobil dipaké énergi anyar.

Métode téknis anu inovatif bakal ningkatkeun akurasi akuisisi data batré litium-ion dibandingkeun metode ngawaskeun kabel batré tradisional, BMS nirkabel ngahijikeun sadaya sirkuit terpadu, hardware sareng parangkat lunak, sapertos kakuatan, manajemén batré, komunikasi RF, sareng fungsi sistem dina a tingkat sistem tunggal. Dina produk, henteu deui nganggo garis sampling sinyal pikeun nyambungkeun batré, nyimpen nepi ka 90% tina abah kawat sarta 15% tina volume pak batré, ngaronjatkeun kalenturan desain jeung manufacturability, sarta ngarojong ASILD-tingkat kaamanan fungsional jeung kaamanan modular. . Di jero pusat batré, ratusan jalma sareng ADI ngagagas "Sinyal Operasional Dumasar Transmisi Nirkabel sareng Layanan Awan sareng Status Kaséhatan sareng Pangimeutan Status Kaséhatan", proyék ieu dumasar kana sistem manajemén batré radio, anu ngalaksanakeun pangimeutan nirkabel tingkat sél listrik. , sarta batré nirkabel Kauntungannana sistem manajemen extension salajengna.

Henteu ngan ukur ngirangan biaya produksi mobil, tapi perenah batré anu fleksibel ogé ngamungkinkeun desain industri otomotif listrik langkung dioptimalkeun. Sistem manajemén batré nirkabel tiasa ngahontal akuisisi data sacara real-time tina produksi batré, gudang, transportasi, produksi kendaraan, nyetir jalan, pangropéa, dugi ka siklus kahirupan lengkep transaksi mobil sareng tangga batré. Inpormasi ieu tiasa dikirimkeun ka méga, pabrik batré sareng pabrik kendaraan tiasa manjangkeun batré ngalangkungan data ieu sareng daur hirup sadaya kendaraan listrik; mitra ranté industri bisa ngagunakeun data ieu keur evaluate status kaséhatan batré jeung nilai residual batréna, ngamajukeun kandaraan listrik mobil dipaké Kaséhatan jeung ngembangkeun sustainable pasar, nambahan konsumén ngeunaan kapercayaan meuli kandaraan listrik; nalika batréna geus pensiunan, éta masih bisa ngagunakeun métode desain nyadiakeun saran assessment pikeun tangga nurutkeun kaayaan sabenerna SOH.

Angka | BMS nirkabel solusi deteksi siklus hirup pinuh.

TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Kirim panalungtikan anjeun
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese