• DIAJAR DEUI
  • <p><span style="color:#2c2c2c;">Batré - Charger</span></p><p><span style="color:#2c2c2c;">Solusi Listrik pikeun Rumah Tangga & Usaha</span></p>

    Batré - Charger

    Solusi Listrik pikeun Rumah Tangga & Usaha

    iFlowpower mangrupikeun salah sahiji perusahaan téknis terkemuka di Cina anu khusus dina batre & EV ngecas produk R&D sareng manufaktur.

  • <p style="text-align: justify;"><span style="color:#000000;">Aman Inovatif Merenah Customizable</span></p>

    Aman Inovatif Merenah Customizable

    Kami dedicated ka pabrik produk gudang énergi imah.

    Sarta kami bakal lengket nyadiakeun konsumén sakuliah dunya kalawan barang hébat dina harga adil. 

  • <p style="text-align: center;">Imah-Dipaké Sistim tanaga surya</p>

<p style="text-align: center;">5KW / 10KW / 20KW / 30KW</p>

    Imah-Dipaké Sistim tanaga surya

    5KW / 10KW / 20KW / 30KW

  • <p style="text-align: center;">Ahli Pikeun High Power Giant Inverter<br />
200kw Pikeun 500kw Giant Inverter / UPS</p>

    Ahli Pikeun High Power Giant Inverter
    200kw Pikeun 500kw Giant Inverter / UPS

    DIAJAR DEUI
  • <p style="text-align: center;">Solusi System Panyimpenan énergi</p>

<p style="text-align: center;">Utiliti / Komérsial / Perumahan / Portabel</p>

    Solusi System Panyimpenan énergi

    Utiliti / Komérsial / Perumahan / Portabel

Diobral panas AC EV carjer
Diobral panas DC EV ngecas
POWERWALL diobral panas
Naon urang nawiskeun
  • Panel surya
    Panel surya sel setengah potong, panel surya mono, panel surya poli, panel surya perc, dan panel surya kaca ganda.
  • Imah-Dipaké Solar Power Systems
    Sistem Tatasurya Hibrid, Tatasurya Off-grid sareng sistem tatasurya On-grid.
  • Sistem Tatasurya Industri sareng Komérsial
    UL, CE, TUV, IEC, ISO, jsb Sertipikat.
  • Batré Panyimpen sareng Stasion Listrik Portabel
    iFlowpower tiasa nyayogikeun batré 2V, 12V AGM sareng GEL, Batré Litium, Batré Powerwall, Batré OPZV.
  • Pompa surya sareng Inverter pompa
    Pompa Cai Tenaga Surya nyaéta alat ngompa anu didamel ku tanaga surya.
  • Inverter
    Dina grid sareng pareum grid, Giant Inverter.
  • Pabrikan Batré Dipikaresep Panyimpen Énergi Imah
    Pabrikan Batré Dipikaresep Panyimpen Énergi Imah

  • Inverter surya
    Inverter surya
    On-grid, off-grid sareng inverter panyimpenan hibrid. AS, standar EU, UL, CE, VDE, TUV, jsb sertipikat.
  • Batré Panyimpenan
    Batré Panyimpenan
    iFlowpower tiasa nyayogikeun batré 2V, 12V AGM sareng GEL, Batré Litium, batré Powerwall, batré OPZV, OPZS sareng Stasion Listrik Portabel
SAHA URANG
  • DIAJAR DEUI

SERTIFIKAT

Prioritas utama kami nyaéta kaamanan. Dina sadaya prosés, urang nuturkeun kawijakan kualitas anu ketat pisan. Bagian sareng komponén, ogé produk sareng asesoris, dipariksa sacara saksama pikeun mastikeun patuh kana peraturan industri sareng kaamanan internasional.

CARITA SUKSES

Sakumaha sadayana pangusaha terang, unggal perjalanan dimimitian ku hiji léngkah. Jadi diideuan ku kasuksésan customer urang jeung hayu urang gawé bareng jeung ngahontal benefit silih urang. Anjeun suceed kami lajeng suceed. Hatur nuhun sadayana urang dearest.
  • Carlos Tavares da Silva CEO INDUSTRIA DE CARREGADORES DE BATERIAS, Sao Paulo, Brazil
    Carlos Tavares da Silva CEO INDUSTRIA DE CARREGADORES DE BATERIAS, Sao Paulo, Brazil
    Pembangkit listrik portabel ti iFlowpower ngeusian celah dina produk urang. nyieun kauntungan anyar Ningkatkeun spasi tumuwuhna produk runtuyan batré urang. Sareng kualitasna saé pisan.
  • Julie Campell Spesialis Perbaikan Gear ker Dakota Selatan. Amérika Sarikat
    Julie Campell Spesialis Perbaikan Gear ker Dakota Selatan. Amérika Sarikat
    Kami mangrupikeun perusahaan anu ngadukung apdet ku milarian sareng ngarengsekeun masalah pikeun peminat luar. Palanggan kami resep kana produk Stasion Listrik Portabel iFlowpower sabab ngajantenkeun perjalanan langkung gampang, dimana waé aranjeunna angkat, sanaos aranjeunna kaluar tina grid sareng ngadamel kenangan anu pangsaéna.
  • Shinichi Oka Supply Manajer Service Manajemén Darurat, kota Tsukuba. Jepang
    Shinichi Oka Supply Manajer Service Manajemén Darurat, kota Tsukuba. Jepang
    Kami milarian dunya pikeun téknologi anu pangsaéna pikeun nyayogikeun jasa darurat sareng nanganan pompa seuneu portabel, truk pemadam kebakaran, bungkus selang seuneu, pembersih / panguji selang seuneu sareng seueur deui pikeun patugas pemadam kebakaran. IFlowpower nyumponan kabutuhan kakuatan cadangan sareng kami bagja mendakan Stasion Listrik Portabel anu leres.
  • Manny Valeriano Hardware Toko Alat Pamilik Calabarzon, Filipina
    Manny Valeriano Hardware Toko Alat Pamilik Calabarzon, Filipina
    Stasion listrik portabel iFlowpower ngajantenkeun kombinasi anu sampurna sareng mesin luar kami kusabab para palanggan urang resep pisan. Bagja janten agén ekslusif di kota kuring.

PAUSAHAANWARTA

Kaseueuran alat listrik sareng éléktronik modéren tiasa dicolokkeun sareng didamel dina kaayaan luar. Pembangkit listrik portabel beuki seueur dianggo pikeun ngecas peralatan, kantor luar, motret langsung, nyalametkeun& eksplorasi, kémping& masak, jsb.

Sakur Gagasan? Hayu Urang Nyaho

Taroskeun kami pikeun harga sareng conto anu diropéa

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese