Produk
VR
  • Rincian produk

Tipe roda Trolly of 6216WH 220v stasiun kakuatan portabel china kalawan gelombang sinus stabil kaluaran AC, cocog sareng rupa-rupa alat jeung arus tinggi DC aviation stop kontak. Éta dilengkepan sél kakuatan LG kalayan RDS sareng umur panjang. Sockets DC mangrupikeun standar penerbangan ayeuna anu luhur pikeun ngecas anu langkung gancang sareng langkung aman.



● desain Trolly pikeun gampang pindah.

● Gampang ngecas ku jaringan listrik kota, CIG, atawa panel surya.

● Protection of low-tegangan, leuwih-aliran, leuwih-panas, sirkuit pondok, overdischarge.

● monitor LCD mintonkeun cukup data jeung status alat.

● kaluaran Gelombang Sinus murni

● MPPT bebas pikeun gampang jeung iraha wae ngecas solar

● kualitas luhur diwangun-di batré litium ternary kalawan leuwih 800 kali siklus

● Beunghar rupa-rupa AC / DC outlet panghasilan jeung output


🔌 SPESIFIKASI PRODUK


Ngaran ProdukStasion Listrik Portabel 6000W Desain Trolly iFlowpower FP6000KA pikeun OEM / ODM / GROSIR / DISTRIBUSI
Nomer modélFP6000KA
Kapasitas kakuatan6216Wh
Jenis BatréBatré Litium Ternary
Kaluaran AC3000W, kakuatan puncak 6000W, 2 SOKET
kaluaran DC12V10A, 48V40A
Lampu LEDEnya
PerlindunganBMS canggih
Ngecas InputAdaptor, surya, CIG
Tipe InverterGelombang Sinus Murni
Jenis controllerMPPT
Siklus hirup>800
SertipikatCE, ROHS, FCC, PSE, UN38.3, MSDS
Ukuran560 * 450 * 220 mm
Beurat32 KGS

🔌 DETAIL PRODUK



* 8 runtuyan safty produksi: anti sabalikna, tinggi / panyalindungan low-tegangan, leuwih / panyalindungan aliran cukup, panyalindungan leuwih-panas, sirkuit pondok, overdischarge.

* Test labs ketat disatujuan: disatujuan ku lab kawentar pikeun pangaturan internasional produk patali batré, kayaning on CE, ROHS, FCC, PSE, UN38.3, MSDS.

* Diwangun-di-efisiensi tinggi batré litium-ion kakuatan sarta sistem manajemen batré litium aman (BMS), sirkuit konversi énergi efisien, dibungkus ku-kakuatan tinggi aluminium alloy cangkang fuselage.


🔌 TAMPILAN PRODUK




🔌 KELEBIHAN PRODUK


Pabrik profésional

iFlowPower mangrupakeun produsén ngarah tina stasiun kakuatan portabel.

Keunggulan Harga

Kami nyayogikeun sumber listrik anu kuat sareng portabel pikeun ngabentuk cara sareng filosofi kahirupan anu énggal.

Palayanan anu saé

Alat panyimpen kakuatan pribadi iFlowPower mastikeun sumber kakuatan anu stabil sareng dipercaya iraha waé sareng dimana waé peryogi.

Kaunggulan produk

Jalma bébas pikeun adventurers outdoor sarta sagala jinis kahirupan off-grid.

🔌 INFORMASI TRANSAKSI


Ngaran Produk:Stasion Listrik Portabel 6000W Desain Trolly iFlowpower FP6000KA pikeun OEM / ODM / GROSIR / DISTRIBUSI
Item No.:FP6000KA
MOQ:100
Produksi kalungguhan Time45 poé
Bungkusan:Kado Carboard Box sareng inlay busa kualitas luhur
ODM& OEM:Enya
Sarat Pembayaran:T/T, L/C, PAYPAL
Palabuhan:Shenzhen, Cina
Tempat Asal:Cina
Jenis colokanNyieun custom pikeun pasar tujuan
Kode HS8501101000

🔌 WAKTU POWER SUPPLY

Ketel (500W) -12,4h
TV(75W)-82.8h
Laptop(45W)-138h
Oven gelombang mikro (700W) -8.8h
mesin kopi (800W) -7.6h
mesin cuci (250W) -24.8h
kipas listrik (20W) -310h
Alat keur manggang roti (600W) -10,2h
Kulkas (90W) -69h
rice cooker listrik (700W) -8.8h


🔌 FAQ PERUSAHAAN

  • Q1: Sabaraha lami batréna diperkirakeun tahan?
    A: Batré boga leuwih ti 800 siklus ngecas, ngeunaan 2-3 years.Its diminishes kana waktu, nalika turun ka 75%, Anjeun kudu ngaganti eta.
  • Q2: Kumaha ngajaga batréna?
    A: Batré kudu disimpen dina bersih, garing, ventilated, lingkungan poék lamun teu using.Keep eta sanggeus muatan pinuh, ngecas deui unggal 3 bulan atawa 6 bulan.
  • Q3: Kumaha upami jasa saatos-diobral pikeun pembangkit listrik tenaga surya portabel?
    A: Kami bakal nawiskeun anjeun garansi 1 taun.
  • Q4: Naon bédana antara batré li-ion, batré NI-MH sareng batré asam Lead?
    A: batré Li-ion boga siklus hirup deui, hirup siklus normal nyaéta 600-800 kali, sarta ogé kalawan beurat hampang, ukuran leutik, Taya pangaruh memori, Nontoxic, lingkungan
  • Q5: Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?
    A: Saatos Anjeun mayar muatan sampel sarta ngirim kami dikonfirmasi file, sampel bakal siap pikeun pangiriman dina 3-7 poé. Sampel bakal dikirim ka anjeun via express sarta anjog di 3-5 poé. Anjeun tiasa make akun express sorangan atawa prepay kami lamun teu boga akun.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Dianjurkeun

Kirim patarosan anjeun

Aya gagasan?  NYAHOKEUN

.Taroskeun kami pikeun harga sareng conto anu diropéa

DIREKOMENDASIKAN

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese