+86 13318345022             contact@iflowpower.com            +86 13318345022​​​​​​​

Bahasa
Stasiun listrik portabel
VR

Tipe roda Trolly of 6216WH 220v stasiun kakuatan portabel china kalawan gelombang sinus stabil kaluaran AC, cocog sareng rupa-rupa alat jeung arus tinggi DC aviation stop kontak. Éta dilengkepan sél kakuatan LG kalayan RDS sareng umur panjang. Sockets DC mangrupikeun standar penerbangan ayeuna anu luhur pikeun ngecas anu langkung gancang sareng langkung aman.



● desain Trolly pikeun gampang pindah.

● Gampang ngecas ku jaringan listrik kota, CIG, atawa panel surya.

● Protection of low-tegangan, leuwih-aliran, leuwih-panas, sirkuit pondok, overdischarge.

● monitor LCD mintonkeun cukup data jeung status alat.

● kaluaran Gelombang Sinus murni

● MPPT bebas pikeun gampang jeung iraha wae ngecas solar

● kualitas luhur diwangun-di batré litium ternary kalawan leuwih 800 kali siklus

● Beunghar rupa-rupa AC / DC outlet panghasilan jeung output


🔌 SPESIFIKASI PRODUK


Ngaran ProdukStasion Listrik Portabel 6000W Desain Trolly iFlowpower FP6000KA pikeun OEM / ODM / GROSIR / DISTRIBUSI
Nomer modélFP6000KA
Kapasitas kakuatan6216Wh
Jenis BatréBatré Litium Ternary
Kaluaran AC3000W, kakuatan puncak 6000W, 2 SOKET
kaluaran DC12V10A, 48V40A
Lampu LEDEnya
PerlindunganBMS canggih
Ngecas InputAdaptor, surya, CIG
Tipe InverterGelombang Sinus Murni
Jenis controllerMPPT
Siklus hirup>800
SertipikatCE, ROHS, FCC, PSE, UN38.3, MSDS
Ukuran560 * 450 * 220 mm
Beurat32 KGS

🔌 DETAIL PRODUK



* 8 runtuyan safty produksi: anti sabalikna, tinggi / panyalindungan low-tegangan, leuwih / panyalindungan aliran cukup, panyalindungan leuwih-panas, sirkuit pondok, overdischarge.

* Test labs ketat disatujuan: disatujuan ku lab kawentar pikeun pangaturan internasional produk patali batré, kayaning on CE, ROHS, FCC, PSE, UN38.3, MSDS.

* Diwangun-di-efisiensi tinggi batré litium-ion kakuatan sarta sistem manajemen batré litium aman (BMS), sirkuit konversi énergi efisien, dibungkus ku-kakuatan tinggi aluminium alloy cangkang fuselage.


🔌 TAMPILAN PRODUK




🔌 KELEBIHAN PRODUK


Pabrik profésional

iFlowPower mangrupakeun produsén ngarah tina stasiun kakuatan portabel.

Keunggulan Harga

Kami nyayogikeun sumber listrik anu kuat sareng portabel pikeun ngabentuk cara sareng filosofi kahirupan anu énggal.

Palayanan anu saé

Alat panyimpen kakuatan pribadi iFlowPower mastikeun sumber kakuatan anu stabil sareng dipercaya iraha waé sareng dimana waé peryogi.

Kaunggulan produk

Jalma bébas pikeun adventurers outdoor sarta sagala jinis kahirupan off-grid.

🔌 INFORMASI TRANSAKSI


Ngaran Produk:Stasion Listrik Portabel 6000W Desain Trolly iFlowpower FP6000KA pikeun OEM / ODM / GROSIR / DISTRIBUSI
Item No.:FP6000KA
MOQ:100
Produksi kalungguhan Time45 poé
Bungkusan:Kado Carboard Box sareng inlay busa kualitas luhur
ODM& OEM:Enya
Sarat Pembayaran:T/T, L/C, PAYPAL
Palabuhan:Shenzhen, Cina
Tempat Asal:Cina
Jenis colokanNyieun custom pikeun pasar tujuan
Kode HS8501101000

🔌 WAKTU POWER SUPPLY

Ketel (500W) -12,4h
TV(75W)-82.8h
Laptop(45W)-138h
Oven gelombang mikro (700W) -8.8h
mesin kopi (800W) -7.6h
mesin cuci (250W) -24.8h
kipas listrik (20W) -310h
Alat keur manggang roti (600W) -10,2h
Kulkas (90W) -69h
rice cooker listrik (700W) -8.8h


🔌 FAQ PERUSAHAAN

  • Q1: Sabaraha lami batréna diperkirakeun tahan?
    A: Batré boga leuwih ti 800 siklus ngecas, ngeunaan 2-3 years.Its diminishes kana waktu, nalika turun ka 75%, Anjeun kudu ngaganti eta.
  • Q2: Kumaha ngajaga batréna?
    A: Batré kudu disimpen dina bersih, garing, ventilated, lingkungan poék lamun teu using.Keep eta sanggeus muatan pinuh, ngecas deui unggal 3 bulan atawa 6 bulan.
  • Q3: Kumaha upami jasa saatos-diobral pikeun pembangkit listrik tenaga surya portabel?
    A: Kami bakal nawiskeun anjeun garansi 1 taun.
  • Q4: Naon bédana antara batré li-ion, batré NI-MH sareng batré asam Lead?
    A: batré Li-ion boga siklus hirup deui, hirup siklus normal nyaéta 600-800 kali, sarta ogé kalawan beurat hampang, ukuran leutik, Taya pangaruh memori, Nontoxic, lingkungan
  • Q5: Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?
    A: Saatos Anjeun mayar muatan sampel sarta ngirim kami dikonfirmasi file, sampel bakal siap pikeun pangiriman dina 3-7 poé. Sampel bakal dikirim ka anjeun via express sarta anjog di 3-5 poé. Anjeun tiasa make akun express sorangan atawa prepay kami lamun teu boga akun.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Aya gagasan?  NYAHOKEUN

.Taroskeun kami pikeun harga sareng conto anu diropéa

DIREKOMENDASIKAN

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese