Masalah naon anu ngaganggu kamekaran industri daur ulang industri?

2022/04/08

Panulis: Iflowpower -Portabel Power Station Supplier

Masalah naon anu ngaganggu pangembangan industri daur ulang batré litium-ion listrik? Jalan tina batré litium-ion kakuatan "Jalan block tur panjang", dina prosés ngembangkeun industri, bakal salawasna sapatemon plasmines béda jeung tantangan, nurutkeun itungan, mun 2020 Dina sataun, paménta pikeun batré litium-ion dinamis dina. nagara kuring bakal ngahontal 125GWH, sarta runtah bakal ngahontal 32,2GWh, ngeunaan 500.000 ton. Naon masalahna yén pamekaran industri daur ulang batré litium-ion dinamis dipikanyaho yén daur ulang batré ion litium mangrupikeun tautan yén industri otomotif énergi anyar kedah direngsekeun.

Dina 2020, batré litium-ion kakuatan anu dilengkepan ku kendaraan énérgi énggal di nagara kuring bakal mimiti ngiringan gelombang gelombang pensiunan. Ayeuna, industri daur ulang batré litium-ion anu dikuatkeun di nagara kuring nuju jalan pikeun pangwangunan anu lestari, sareng masih aya kasusah di handap ieu: Kahiji, modél batré rumit dina batré litium-ion kakuatan pensiunan nagara kuring, sareng spésifikasi batré anu diproduksi ku masing-masing produsén batré litium-ion Béda, modél batré rumit, rupa-rupa, daur ulang batré modél tunggal hese ngabentuk skala, biaya daur ulang, ngahalangan standarisasi, automation, sareng prosés calakan salami pamulihan tina. batré litium kakuatan. Sakabeh proses daur ulang jeung nanganan runtah dinamis pak batré litium-ion ngalibatkeun sababaraha léngkah, ngalibetkeun multi-panto cross-disiplin kayaning fisika, kimia, bahan, rékayasa, jeung téhnologi panjang.

Rute téknis sareng metode panyabutan anu dipilih ku unggal perusahaan béda-béda, ngarah kana sirkulasi téknis anu kirang di industri, biaya téknis anu luhur. Kadua, batré ion litium beusi fosfat pulih kurangna kauntungan Numutkeun statistik, di nagara urang pensiunan batré litium kakuatan, litium beusi fosfat ion batré nempatan paling, litium beusi fosfat ion accu dina recovery annivier, alatan harga na Low, kauntungan leutik. margin, parusahaan daur ulang batré litium kakuatan keur ngalaman daur ulang na. Katilu, biaya daur ulang anu luhur dina kakuatan batré litium-ion nagara urang dina link recovery, sarta biaya daur ulang leuwih luhur.

Eta geus ngabalukarkeun batré litium dinamis didaur nambahan batré anyar, dibandingkeun jeung batré anyar dina periode pondok waktu dina tangga. Henteu gaduh kaunggulan harga. Batré anyar ogé bisa jadi leuwih hade tinimbang batré litium dinamis tina tangga, jadi parah restrictive kamajuan runtah dinamis batré litium-ion dina arah tangga.

Kaopat, kurangna assessment residual konsistensi kakuatan industri daur ulang batré litium-ion nagara urang masih di infancy na, sarta aya kénéh kirang sistem analisis data jeung sistem evaluasi di industri. Salila prosés recovery, hirup mangpaat tina kapasitas batré, speed atenuasi, skenario aplikasi béda dina kapasitas batré, nilai elemen dikandung dina batré, sarta kualitas sakabéh batré ayeuna dikumpulkeun sarta ngadegkeun. Kasesahan dina database, jsb.

Kalima, kaayaan panyimpen jaringan daur ulang diwatesan, sareng téknologi konci pamanfaatan komprehensif kedah ngaliwat pangwangunan toko daur ulang. Ayeuna, modél perenah toko-toko penting di nagara urang diwangun ku sorangan, sareng perusahaan daur ulang pihak katilu parantos ngawangun jaringan daur ulang. tangga batré litium-ion dinamis nagara urang hese dipake dina téhnologi rekombinan, téhnologi integrasi diskrit jeung téhnologi prediksi hirup.

Kagenep, ranté eco circle industri anu teu acan ngadeg. daya daur ulang batré litium-ion nagara urang dibagi kana tilu tingkat nurutkeun ranté industri hulu jeung hilir: lapisan produksi, lapisan utilization komprehensif sarta lapisan regenerasi, ayeuna tilu tingkat ieu terasing, euweuh ring hirup ranté industri nu boga win umum. kaayaan -win, tilu tingkatan sinergi, data informasi teu dibagikeun. Katujuh, huru-hara pasar daur ulang, nu disebut "perusahaan daur ulang batré litium Powered" teu kungsi kualifikasi recovery batré litium kuat; aya ogé bagian tina kategori daur ulang ogé kategori lima kembangan.

Kakuatan litium batre daur ulang rusuh pasar, ayeuna teu acan ngabentuk sistem daur ulang sampurna, greatly disturbing urutan ngembangkeun kaséhatan pasar. Analisis pasar industri daur ulang batré litium-ion ieu laun ningkat salila infiltrasi kandaraan listrik, utamana dina 2012-2018, tingkat nasional geus diwanohkeun loba kawijakan recovery batré, sarta tujuan pentingna nyaéta pikeun netelakeun beungbeurat tanggung jawab awak utama. Sareng digabungkeun sareng pabrik batré, ngadaur ulang sistem daur ulang.

Ayeuna, nagara kuring damel pikeun ngawangun masarakat anu ramah lingkungan, anu komitmen pikeun ngembangkeun latar tukang ékonomi rendah karbon, sareng daur ulang batré litium-ion disorot. Ngamekarkeun recovery batré litium-ion kakuatan sarta pamakéan tangga dina nyegah sumberdaya sarta polusi lingkungan, ogé bakal boga kauntungan ékonomi considerable sarta kasempetan investasi. Kalayan ngembangkeun terus-terusan kendaraan énergi anyar, pasar batré litium-ion dinamis 2020 pensiunan tiasa ngahontal 10 milyar yuan, "decommission batré" ogé parantos janten "Laut Biru" sareng "Teka-teki" di masarakat ayeuna.

Beiqi New Energy, BYD, Weima sareng perusahaan sanésna parantos nandatanganan perjanjian kerjasama sareng perusahaan daur ulang batré litium-ion anu kuat di industri pikeun ngamajukeun pamekaran industri daur ulang batré litium dinamis. Ringkesan: Insidén industri nunjukkeun yén kusabab bahan anu kompleks, daur ulang batré litium-ion nyanghareupan seueur larangan sareng halangan téknologi tinggi. Sacara umum, prospek daur ulang batré litium-ion powered nagara urang diperkirakeun, tapi status quo teu optimis, masih kudu kerja keras cooperate jeung pamaréntah.

TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Kirim panalungtikan anjeun
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese