Stasiun Daya Portable
VR

Jinis roda Trolly 6216WH 220v stasiun listrik portabel china kanthi output AC stabil gelombang sinus, kompatibel karo macem-macem piranti lan soket penerbangan DC saiki dhuwur. Iki dilengkapi sel daya LG kanthi RDS lan umure dawa. Soket DC minangka standar penerbangan saiki sing dhuwur kanggo ngisi daya sing luwih cepet lan luwih aman.



● desain Trolly kanggo obah gampang.

● Gampang ngisi daya dening jaringan listrik kutha, CIG, utawa panel surya.

● Perlindhungan voltase kurang, over-flow, overheat, short circuit, overdischarge.

● Monitor LCD nampilake data lan status piranti sing cukup.

● Output Pure Sine Wave

● MPPT independen kanggo pangisi daya solar sing gampang lan kapan wae

● Kualitas dhuwur dibangun ing baterei lithium ternary karo liwat 800 kaping siklus

● Sugih macem-macem AC / DC outlet saka income lan output


🔌 SPESIFIKASI PRODUK


Jeneng produkPembangkit Listrik Portabel 6000W Desain Trolly iFlowpower FP6000KA kanggo OEM / ODM / GROSIR / DISTRIBUSI
Nomer modelFP6000KA
Kapasitas Daya6216Wh
Jinis batereiBaterei Lithium Ternary
Output AC3000W, daya puncak 6000W, 2 SOKET
output DC12V10A, 48V40A
Lampu LEDYA
pangayomanBMS majeng
Pengisian InputAdaptor, solar, CIG
Tipe InverterGelombang Sinus Murni
Tipe pengontrolMPPT
Siklus urip>800
SertifikatCE, ROHS, FCC, PSE, UN38.3, MSDS
Ukuran560 * 450 * 220 mm
Bobot32KGS

🔌 DETAIL PRODUK



* 8 seri produksi safety: anti-kuwalik, dhuwur / kurang-voltase pangayoman, liwat / proteksi aliran ora cukup, pangayoman liwat-panas, short circuit, overdischarge.

* Tes laboratorium sing ketat disetujoni: disetujoni dening lab terkenal kanggo regulasi internasional produk sing gegandhengan karo baterei, kayata CE, ROHS, FCC, PSE, UN38.3, MSDS.

* Baterei lithium-ion daya efisiensi dhuwur sing dibangun lan sistem manajemen baterei lithium (BMS), sirkuit konversi energi sing efisien, dibungkus cangkang fuselage alloy aluminium kanthi kekuatan dhuwur.


🔌 TAMPILAN PRODUK




🔌 KELEBIHAN PRODUK


Pabrik profesional

iFlowPower minangka pabrikan utama stasiun listrik portabel.

Kaluwihan rega

Kita nyedhiyakake sumber listrik sing kuat lan portabel kanggo mbentuk cara lan filosofi urip sing anyar.

Layanan apik

Piranti panyimpenan daya pribadi iFlowPower mesthekake sumber daya sing stabil lan dipercaya kapan wae lan ing ngendi wae mbutuhake.

Kaluwihan produk

Wong gratis kanggo petualang ruangan lan kabeh jinis urip sing ora ana jaringan.

🔌 INFORMASI TRANSAKSI


Jeneng produk:Pembangkit Listrik Portabel 6000W Desain Trolly iFlowpower FP6000KA kanggo OEM / ODM / GROSIR / DISTRIBUSI
Item No.:FP6000KA
MOQ:100
Produksi Lead Time45 dina
Packing:Gift Carboard Box karo inlay umpluk kualitas dhuwur
ODM& OEM:YA
Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C, PAYPAL
Pelabuhan:Shenzhen, China
Panggonan Asal:Cina
Tipe plugNggawe khusus kanggo pasar tujuan
kode HS8501101000

🔌 WAKTU POWER SUPPLY

Ketel (500W) -12.4h
TV(75W)-82.8j
Laptop(45W)-138h
Oven gelombang mikro (700W) -8.8h
Mesin kopi (800W) -7.6h
Mesin cuci (250W)-24.8h
Kipas angin listrik (20W)-310h
Pemanggang roti (600W) -10.2h
Kulkas (90W)-69h
Rice cooker listrik (700W)-8.8h


🔌 ENTERPRISE FAQ

  • Q1: Suwene baterei samesthine bakal tahan?
    A: Baterei duwe luwih saka 800 siklus ngisi daya, kira-kira 2-3 taun. Kapasitase suda, nalika mudhun nganti 75%, sampeyan kudu ngganti.
  • Q2: Carane njaga baterei?
    A: Baterei kudu disimpen ing lingkungan resik, garing, ventilated, peteng nalika ora digunakake.
  • Q3: Apa babagan layanan sawise-sale kanggo generator solar stasiun daya portabel?
    A: Kita bakal menehi garansi 1 taun.
  • Q4: Apa bedane baterei li-ion, baterei NI-MH lan baterei asam Lead?
    A: baterei Li-ion duwe siklus urip maneh, urip siklus normal 600-800 kaping, lan uga karo bobot entheng, ukuran cilik, Ora ana efek memori, Nontoxic, lingkungan
  • Q5: Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk conto?
    A: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file dikonfirmasi, conto bakal siap kanggo pangiriman ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan teka ing 3-5 dina. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen sampeyan ora duwe akun.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

APA IDEAS?  NANGGO IKI

.Hubungi kita kanggo rega dianyari lan conto

RECOMMENDED

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis nampa sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan