What is the reason for the battery capacity of electric forklift battery?

2022/04/08

Pengarang: Iflowpower -Supplier Portable Power Station

Kanthi departemen riset lan pangembangan, aktif ngembangake produk hemat energi lan perlindungan lingkungan. Ing pasar industri, kendaraan peralatan industri, forklift listrik duwe pasar tartamtu kanthi trep, pangopènan prasaja, sepi, ora polusi, lan liya-liyane. Forklift listrik cocok banget kanggo digunakake ing peer njero ruangan.

Saiki, akeh baterei sing umume digunakake ing pasar, sing dirancang kanthi murah. 1. Sawise baterei forklift pabrik pabrik, bisa diinstal lan digunakake ing wektu, nyebabake panyimpenan long-term, panyimpenan long-term bakal nimbulaké kapasitas timer discharge disebabake.

Amarga baterei ora disimpen kanthi bener, baterei bakal diisi sapisan ing sawetara wektu. 2, karat elektroda positif baterei forklift, deformasi nyebabake kapasitas ora cukup. Panel positif baterei Forklift minangka faktor penting sing mengaruhi umur operasi baterei.

Kapasitas pangisian daya baterei forklift lan siklus discharge, utamane nyuda kapasitas ing kompresi jero raket banget karo panyimpangan kualitas papan elektroda positif. 2.1 Bahan aktif softening saka zat aktif softened ing zat aktif mikroskopik, lan ukuran pori gedhe ngluwihi 0.

5 cm, kang dumadi saka akeh bolongan cilik, karo siklus discharge, lumahing properti aktif, Mbentuk inti lan struktur karang, sawetara siklus discharge nggunakake agregasi bolongan cilik, supaya pori-pori gedhe terus kanggo nambah, numpes struktur elektroda positif, asil ing Mudhun mati aktif. Alasan penting kanggo kahanan iki disebabake dening daya saiki gedhe saka baterei forklift. Nyegah kedadeyan saiki lan nyegah ngisi lan ngeculake lan nyegah fenomena sing berlebihan utawa tumpang tindih.

2.2 Kacepetan karat saka kothak plate ewah-ewahan bentuk karat gapura plate positif gumantung ing komposisi saka wesi kothak, nanging sing luwih dhuwur suhu panyimpenan, sing luwih cepet kacepetan karat, sing luwih jero ambane discharge, liyane karat. 3, baterei forklift listrik negatif plate sulfate: Ing operasi normal, partikel PBSO4 ing piring negatif cilik, lan discharge gampang kanggo bali menyang timbal Beludru, nanging kadhangkala sel internal generate angel-dikurangi sulfat, disebut asam sulfat. Saline.

Ana akeh alasan kok elektroda negatif disebabake, kayata ngisi daya sawise discharge, baterei rak long-term, nyebabake abot timer discharge, konsentrasi elektrolit dhuwur, daya long-term, discharge long-term, iku angel kanggo mulihake kuwi. abang ing zat aktif bound kanggo mengaruhi kapasitas baterei forklift. Garpu forklift listrik Xiaobian ngelingake kabeh wong, menehi perhatian marang barang palsu utawa bekas nalika tuku baterei forklift, amarga sawetara manufaktur kudu entuk bathi kanthi nyuda kualitas produk kanggo ngunggahake kualitas produk, nganti saiki. , Goleki merek gedhe minangka pilihan.

Ana macroporous lan micropores ing zat mikroskopik, lan ukuran pori gedhe ngluwihi 0,5 cm, kang dumadi saka akeh bolongan cilik, karo siklus discharge, lumahing aktif shrinks, mbentuk inti lan struktur karang, liyane The discharge secondary siklus nggunakake pori cilik kanggo nglumpukake, supaya pori gedhe anyar, ngancurake struktur positif, nyebabake obyek aktif tiba mati. Alasan penting kanggo kahanan kasebut yaiku botol tenaga hidro disebabake muatan saiki sing dhuwur.

Nyegah kedadeyan saiki lan nyegah ngisi lan ngeculake lan nyegah fenomena sing berlebihan utawa tumpang tindih. .

KONTAK KAMI
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Kirimake priksaan sampeyan
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa