Kepiye cara nambah umur baterei ponsel kanthi luwih efektif?

2022/04/08

Pengarang: Iflowpower -Supplier Portable Power Station

Kepiye cara nambah umur baterei ponsel kanthi luwih efektif? Meh saben pangguna ngeluh yen umur baterei smartphone, iki bisa uga dadi tugas sing ngganggu amarga katrampilan baterei ora owah karo katrampilan liyane. Ganti. Akeh pangguna pengin baterei telpon tetep turu ing wayah wengi, nanging umume, iki angel ditindakake, apa Android utawa iPhone.

Dadi, kepiye carane bisa nambah umur baterei ponsel kanthi luwih efektif? Kita ngatur sawetara tips lan katrampilan, uga sawetara kesalahan hemat energi, muga-muga bisa mbantu kabeh wong. Macan listrik sing mengaruhi umur baterei ponsel pancen prasaja banget, kapasitas baterei ponsel diwatesi, kayata 3000mAh, mung bisa nyedhiyakake wektu panggunaan 3000mAh. Upaminipun pabrikan resmi menehi urip baterei menarik, kang bener wektu quasi-turu, nalika peralatan wis siyap, malah yen boten.

Ing urip nyata, telpon seluler digunakake, temenan ora bakal nggayuh kapentingan kasebut. Mulane, pusat hemat daya bener-bener ditemokake ing ponsel, coba ngurangi konsumsi daya, lan urip alam bakal luwih suwe. Ing ngisor iki sawetara cara ngirit energi sing umum: 1.

Layar sing luwih cilik, padhange sing luwih murah, luwih akeh sampeyan nyimpen iPhonese 4-inch kanggo Apple, alasane yaiku layar luwih cilik, resolusi luwih murah, luwih Ngirit listrik. Nyatane, layar minangka bagean obah saka ponsel, saengga mbantu nyuda padhange kanthi tepat lan nyilikake wektu konfirmasi otomatis. 2.

Push tertutup cocok, interception iklan mbukak, telpon Android utawa iPhone bakal kerep digunakake, sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngirim email, kang melu fungsi: push lan kabar. Kaping pirang-pirang, nggunakake push peralatan lan kabar ora nggunakake, kayata penulis, sawetara layanan, lan e-commerce, kabar, nyegah spam sing ora perlu, lan nyimpen panggunaan karya latar mburi, ngirit listrik. Kanggo mail, kita umume pengin push fungsi kanggo nampa informasi penting ing wektu, nanging bisa flush wektu, kayata 30 menit.

Intersepsi pariwara minangka aliran utama browser seluler, padha karo browser desktop, sing bisa ngalangi pirang-pirang iklan, nyuda beban pitungan ing telpon sampeyan. 3. Nyegah telpon seluler ora kadhemen utawa panas banget, ora ana gunane kanggo baterei lithium ion, supaya nyoba ora nggunakake ponsel ing lingkungan sing ekstrim, ora mung kanggo baterei, nanging uga kanggo ponsel.

4. Coba muter musik ing drama lokal ora ketompo apa WiFi isih data 4G / 3G honeycomb kanggo ngrungokake musik, ketoke akeh daya, lan amarga telpon seluler kudu nangani data liyane, muter musik lokal kapasitas hemat daya luwih murah. Video bener.

5. Golek aplikasi daya-akeh paling, apa Android utawa iOS, sampeyan bisa nemokake paling daya akeh opsi baterei ing setelan. Mesthi, sawetara konsumsi daya sebanding karo panggunaan sampeyan.

Contone, yen sampeyan ngobrol karo ponsel sampeyan sawetara jam, mesthine bakal nggunakake daya luwih akeh tinimbang panggunaan liyane. Pandhuan ing kene ora umum banget nanging aplikasi sing nggunakake daya banget, sing bisa uga ana ing latar mburi, kanthi nganggep manawa paling apik dicopot. 6.

Mateni sambungan data kanthi bener Nalika sampeyan nyimpen ponsel, utamane yen sampeyan pengin nelpon, sampeyan bisa mateni WiFi, data seluler, lan fungsi GPS kanthi lengkap, nyuda konsumsi daya nalika siyaga ponsel. 7. Nggunakake daya seluler, entuk wektu nyimpen urip maneh isih daya saka njaba, supaya sampeyan bisa nyiyapake sumber daya hotspot karo band cendhak, kang bisa dadi apa sing dikarepake.

Mitos ngirit energi ponsel seluler kadang bakal ana sawetara kesalahan, umume umum, nanging ora mbantu sampeyan nambah umur baterei. Pendekatan sing luwih cerdas adhedhasar basis kasus. Misunderstorm 1: Blush Bluetooth lan layanan liyane Akeh wong mikir yen Bluetooth bakal nggawe ponsel luwih irit daya.

Nyatane, iki tegese audio Bluetooth. Contone, yen sampeyan duwe gelang olahraga sing nggunakake daya kurang Bluetooth Leed, iku ora nganggo akeh daya telpon seluler. Wiwit rencana sambungan dhewe kurang daya, iku mung bakal nyambung menyang telpon (kayata data sinkronisasi pangguna) yen perlu.

Kajaba iku, kalebu layanan basis lokasi lan dhukungan swara, sampeyan ora bisa nambah umur baterei kanthi nutup telpon ing salawas-lawase. Sampeyan ora bakal weruh mundhak gedhe ing urip baterei amarga padha ora nganggo listrik ing latar mburi. Aja nggunakake dhewe, mung wicaksana.

Kesalahpahaman 2: WiFi tansah luwih irit daya tinimbang data seluler Iki minangka analisis khusus. Ngelingi panggunaan internet seluler, coba pilih cara sing paling apik kanggo nyambungake sinyal, apa WiFi utawa data seluler. Nganggep manawa sinyal kasebut ora aman, telpon luwih kerep nggoleki sinyal supaya sambungan tetep lancar, mula panggunaan WiFi isih dadi data seluler, sing luwih stabil ing lingkungane dhewe.

Kesalahan # 3: Gunakake Android kanggo ngirit energi amarga Android dhewe mbukak sumber, mula ati-ati nalika nggunakake aplikasi hemat daya, amarga akeh aplikasi daya sing isih mlaku lan ngawasi aplikasi liyane, lan aplikasi kasebut wis ditambahake tinimbang nambah. konsumsi daya. Misconnection 4: Calibrate baterei kanggo ndawakake umure, padha karo baterei laptop, mung nalika baterei lithium ion duwe cacat fungsi serius (yen wektu siyaga Ngartekno shortened), prosedur kalibrasi dibutuhake. Proses kalibrasi umume ngeculake baterei lithium-ion, banjur nindakake pangisian daya lengkap, gedhe banget kanggo mangerteni kerusakan baterei lithium-ion.

KONTAK KAMI
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Kirimake priksaan sampeyan
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa