• Sinau luwih akeh
  • <p><span style="color:#2c2c2c;">Baterei - Pangisi daya</span></p><p><span style="color:#2c2c2c;">Solusi Listrik kanggo Rumah Tangga & Bisnis</span></p>

    Baterei - Pangisi daya

    Solusi Listrik kanggo Rumah Tangga & Bisnis

    iFlowpower minangka salah sawijining perusahaan teknis terkemuka ing China sing duwe spesialisasi ing produk R&D lan manufaktur baterei & EV.

  • <p style="text-align: justify;"><span style="color:#000000;">Aman Inovatif Trep Customizable</span></p>

    Aman Inovatif Trep Customizable

    We are darmabakti kanggo Pabrik produk panyimpenan energi ngarep.

    Lan kita bakal tetep nyedhiyakake pelanggan ing saindenging jagad kanthi barang sing apik kanthi rega sing adil. 

  • <p style="text-align: center;">Sistem Tenaga Surya Digunakake Ngarep</p>

<p style="text-align: center;">5KW / 10KW / 20KW / 30KW</p>

    Sistem Tenaga Surya Digunakake Ngarep

    5KW / 10KW / 20KW / 30KW

  • <p style="text-align: center;">Expert Kanggo High Power Buta Inverter<br />
200kw Kanggo 500kw Raksasa Inverter / UPS</p>

    Expert Kanggo High Power Buta Inverter
    200kw Kanggo 500kw Raksasa Inverter / UPS

    Sinau luwih akeh
  • <p style="text-align: center;">Solusi Sistem Panyimpenan Energi</p>

<p style="text-align: center;">Utilitas / Komersial / Residential / Portable</p>

    Solusi Sistem Panyimpenan Energi

    Utilitas / Komersial / Residential / Portable

HOT SALE AC EV CHARGERS
HOT SALE DC EV pangisi daya
HOT SALE POWERWALL
APA WE OFFER
  • Panel Surya
    Panel surya sel setengah potong, panel surya mono, panel surya poli, panel surya Perc lan panel surya kaca ganda.
  • Sistem Tenaga Surya Digunakake Ngarep
    Sistem tata surya hibrida, tata surya Off-grid lan tata surya On-grid.
  • Sistem Tata Surya Industri lan Komersial
    Sertifikat UL, CE, TUV, IEC, ISO, dll.
  • Baterei Panyimpenan lan Stasiun Daya Portable
    iFlowpower bisa nyedhiyakake baterei 2V, 12V AGM lan GEL, Baterei Lithium, baterei Powerwall, baterei OPZV.
  • Pompa Solar lan Inverter Pompa
    Pompa Air Tenaga Surya minangka piranti pompa sing didhukung dening tenaga surya.
  • Inverter
    Ing kothak lan mati kothak, Giant Inverter.
  • Pabrikan Baterei Preferensi Panyimpenan Energi Ngarep
    Pabrikan Baterei Preferensi Panyimpenan Energi Ngarep

  • Inverter Solar Kab
    Inverter Solar Kab
    Konverter panyimpenan on-grid, off-grid lan hibrida. USA, standar EU, UL, CE, VDE, TUV, dll sertifikat.
  • Baterei panyimpenan
    Baterei panyimpenan
    iFlowpower bisa nyedhiyakake baterei 2V, 12V AGM lan GEL, Baterei Lithium, baterei Powerwall, baterei OPZV, OPZS lan Portable Power Station
SAPA KITA
  • Sinau luwih akeh

SERTIFIKAT

Prioritas utama kita yaiku safety. Ing kabeh proses, kita tindakake kabijakan kualitas banget ketat. Bagéan lan komponen, uga produk lan aksesoris, dipriksa kanthi tliti kanggo mesthekake tundhuk karo peraturan industri lan safety internasional.

CERITA SUKSES

Kaya sing dingerteni kabeh pengusaha, saben lelungan diwiwiti kanthi langkah siji. Dadi inspirasi karo sukses pelanggan lan ayo kerja bareng lan entuk keuntungan bebarengan. Sampeyan sukses kita banjur sukses. Matur nuwun kabeh sing paling kita tresnani.
  • Carlos Tavares da Silva CEO of INDUSTRIA DE CARREGADORES DE BATERIAS, Sao Paulo, Brazil
    Carlos Tavares da Silva CEO of INDUSTRIA DE CARREGADORES DE BATERIAS, Sao Paulo, Brazil
    Stasiun listrik portabel saka iFlowpower ngisi celah ing produk kita. nggawe bathi anyar Ngapikake papan wutah saka produk seri baterei kita. Lan kualitas apik banget.
  • Julie Campell Spesialis Repair Gear ruangan South Dakota. Amerika Serikat
    Julie Campell Spesialis Repair Gear ruangan South Dakota. Amerika Serikat
    Kita minangka perusahaan sing ndhukung nganyari kanthi nemokake lan ngrampungake masalah kanggo para penggemar ruangan. Para pelanggan seneng karo produk Portable Power Station iFlowpower amarga nggawe lelungan luwih trep, menyang ngendi wae, sanajan ora ana ing kothak lan nggawe kenangan sing paling apik.
  • Shinichi Oka Supply Manager of Emergency Management Service, kutha Tsukuba. Jepang
    Shinichi Oka Supply Manager of Emergency Management Service, kutha Tsukuba. Jepang
    Kita nggoleki teknologi paling apik ing donya kanggo nyedhiyakake layanan darurat lan nangani pompa pemadam kebakaran portabel, truk pemadam kebakaran, paket selang pemadam kebakaran, pembersih / penguji selang pemadam kebakaran lan liya-liyane kanggo petugas pemadam kebakaran. IFlowpower nyukupi kabutuhan daya serep lan kita seneng nemokake Stasiun Listrik Portabel sing pas.
  • Manny Valeriano Hardware Tool Store Owner Calabarzon, Filipina
    Manny Valeriano Hardware Tool Store Owner Calabarzon, Filipina
    Pembangkit listrik portabel iFlowpower ndadekake kombinasi sampurna karo mesin ruangan amarga para pelanggan seneng banget. Seneng dadi agen eksklusif ing kuthaku.

ENTERPRISEPAWARTA

Umume piranti listrik lan elektronik modern bisa dipasang lan didhukung ing kahanan ruangan. Stasiun listrik portabel luwih akeh digunakake kanggo ngisi peralatan, kantor ruangan, motret langsung, nylametake& eksplorasi, camping& masak lsp.

Any Ideas? Ayo Kita Ngerti

Hubungi kita kanggo rega lan conto sing dianyari

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa